Wilt u onze producten verkopen aan uw eigen klanten, zonder zelf een voorraad aan te leggen, maak dan gebruik van ons dropshipping programma. U bent een vereniging die een extra zakcentje wil verdienen of u bent een professional in het bezit van een geldig BTW nummer.

Hoge kortingen op onze standaard verkoopprijzen, wij voorzien dagelijks CSV/XML feeds.

Online Sales Management LTD zorgt voor de oplossing als je geen voorraad wilt houden en niet de logistieke afhandeling en distributie wilt verzorgen.
Jij verzorgt de verkoop en de after-sales, wij houden de voorraden en leveren rechtstreeks aan je klant.

Wat houdt dropshippen in?
Dropship is een verkoopvorm waarbij jij ons assortiment verkoopt zonder hier zelf voorraad van aan te hoeven houden. Ook het verpakken en verzenden nemen wij je uit handen.
Wij hebben de voorraad, jij plaatst onze producten (of een gedeelte daarvan) in je webshop, jij zorgt voor sales, je zet de order door naar ons en wij verpakken en verzenden je order naar jouw klant, makkelijk toch?

Wat zijn je voordelen bij Online Sales Management LTD:
+ geen voorraadrisico
+ geen investering in voorraad
+ geen distributiekosten 
+ je eigen verkooprijs bepalen
+ als je voor 15.00 uur bestelt wordt je bestelling dezelfde (werk) dag verzonden
+ vast verzendtarieven 
+ verzending met je eigen bedrijfsgegevens

Registreer jezelf, stuur nadien een mailtje naar [email protected] met de vraag jouw account te wijzigen naar dropshipper. Eens je account gewijzigd werd heb je toegang tot onze dropshipping prijzen. Bij het bestellen vul je bij Leveradres het adres van je klant in.

Lees hier onze dropshipping voorwaarden.

My Cart
Close Wishlist
Dichtbij Recent bekeken
Categories